Geraldine Groot - Loopbaancoach voor hooggevoeligen
 

Geraldine Groot - Loopbaancoach voor hooggevoeligen

Creëer:

Plezier in je werk
Ga samen met mij op zoek naar de baan die jou voldoening en energie geeft.

Rust in je hoofd
Krijg inzicht in je hooggevoeligheid en maak deze tot een krachtige eigenschap.
Leer kiezen voor jezelf. Dat geeft rust en vrijheid.

Hoe kun je je hooggevoeligheid tot jouw kracht maken? Hoe zorg je ervoor dat je in je werk vitaliteit en zingeving ervaart? En hoe zorg je voor tijd voor jezelf waarin je kunt opladen? Dit zijn de thema’s waarin ik je kan ondersteunen.

Het uiteindelijke doel is dat je in je drukke leven vol met verplichtingen in werk en gezin, ervaart dat je energie hebt, eigen keuzes maakt, aan jezelf toekomt, en kunt genieten van je leven.

Als je hooggevoelig bent, overweldigt het leven je snel. Je bent gevoelig voor indrukken en neemt veel waar. Soms verlies je je dan in de buitenwereld, en raak je jezelf kwijt. Dat maakt heel moe. Het is een grote uitdaging om een gezonde balans te vinden. Maar je wilt wel léven, genieten, en energie hebben om dingen te doen waar je blij van wordt. Hoe krijg je dat voor elkaar?

 

 

Plezier in je werk

Wil je onderzoeken wat voor werk goed bij jou past en jou energie geeft?
En wil je een concreet actieplan voor je loopbaan voor de komende jaren?

Loop je vast in je huidige baan? Of wil je graag jouw passie kwijt in je werk maar weet je niet hoe? Of weet je juist helemaal niet wat voor werk bij jou past en waar je passie ligt, en wil je dat gaan onderzoeken? Graag begeleid ik jou als HSP’er in je persoonlijke zoektocht naar een passende baan, die jou energie en voldoening biedt.

In een loopbaantraject brengen we in kaart wat jouw meest vitaliserende loopbaanperspectief is, een loopbaan die jou voldoening en energie geeft. Je kwaliteiten, talenten en vaardigheden worden in kaart gebracht, maar ook je valkuilen en angsten. Startend vanuit jouw dromen, verlangens en idealen werken we toe naar een concreet actieplan. Daarmee heb jij helder in kaart wat jij de wereld te bieden hebt en hoe je dat stap voor stap realiseert.

Energie en voldoening halen uit je werk is voor HSP’ers van cruciaal belang. Lees verder: Loopbaantraject.

 

 

Rust in je hoofd

Wil je inzicht in jouw hooggevoeligheid?
Wil je leren hoe je bewuster kunt leven, waarbij denken en voelen in een gezonde balans zijn?

In het HSP-traject gaan we aan de slag met bewustwording van en inzicht in je hooggevoeligheid. Je ontwikkelt een levenshouding waarbij het jou lukt om vanuit je eigen basis, je centrum, keuzes te maken. Je leert om bij jezelf te blijven en je niet meer zo te laten meeslepen door wat het leven allemaal van je vraagt. Je durft je eigen keuzes te maken en bent niet meer bang om nee te zeggen. Je laat je gevoel richting geven aan je leven. En dat levert rust en vrijheid op. Lees verder: HSP-traject.

Gecertificeerd HSP Begeleider