Geraldine Groot - Loopbaancoach voor hooggevoeligen
 

Aanbod

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Er is altijd de mogelijkheid om een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij te hebben. Neem contact met mij op voor meer informatie of om meteen een afspraak in te plannen. Dit gesprek duurt maximaal een uur, en daarin verkennen we jouw wensen en mijn mogelijkheden, om met elkaar in zee te gaan.

Loopbaantraject
Dit traject beslaat 6 tot 8 sessies van anderhalf uur. Ter voorbereiding van elke sessie werk je zelf aan een aantal opdrachten, die je van tevoren naar mij mailt. Daardoor besteden we onze tijd in de sessies zo productief mogelijk. Tarief: 120 euro per sessie.

HSP-traject
Deze leergang beslaat 8 à 12 gesprekken. Tarief: 80 euro per uur.

Nieuw: Werkfit trajecten vanuit het UWV

Sinds dit jaar werk ik samen met de organisatie Hooggevoelig Heel Gewoon (te Olst), en kun je bij mij een Werkfit traject volgen, gefinancierd door het UWV. Dus: als je een uitkering hebt (ZW, WIA, Wajong), hooggevoelig bent en graag individuele begeleiding wilt door een in hooggevoeligheid gespecialiseerde coach, kun je bij mij terecht!

Neem contact met mij op voor overleg, en vraag een traject aan bij jouw contactpersoon bij het UWV (re-integratiebegeleider of arbeidsdeskundige). 

Coaching
Tarief op aanvraag.

Gecertificeerd HSP Begeleider