Geraldine Groot - Loopbaancoach voor hooggevoeligen
 

HSP-traject

Wil je inzicht in jouw hooggevoeligheid?
Wil je leren hoe je bewuster kunt leven, waarbij denken en voelen in een gezonde balans zijn?

Een HSP (high sensitive person – ongeveer 20% van de mensen) is een persoon die gevoeliger is voor indrukken en subtieler waarneemt dan gemiddeld. Daardoor zijn er vaak wel meer lasten en klachten in het dagelijks leven. De gerichtheid op de buitenwereld, die veel HSP’ers hebben, levert veel vermoeidheid op. Misschien heb je een strategie ontwikkeld van je afsluiten en afzonderen, alleen mis je daardoor ook de positieve energie die je opdoet van het samen zijn, en kan dat ook weer een eenzaam gevoel opleveren.

We beginnen in deze leergang met bewustwording, en van daaruit naar een andere levenshouding die jou rust en geluk geeft. Je leert om je hooggevoeligheid tot een kracht te maken, en de kwaliteit van je sensitiviteit te gebruiken. De last van de prikkels vermindert wanneer je uitgaat van je eigen basis, je centrum. Je raakt niet langer overspoeld door alle prikkels van de buitenwereld of door alle gedachten die ons de hele dag zo beïnvloeden. Het gaat over keuzes maken die goed voelen voor jou. En dat levert je veel vrijheid op.

 

   

Elke vrijdagmiddag is er de mogelijkheid voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Neem contact met mij op voor meer informatie of voor een afspraak.

Gecertificeerd HSP Begeleider