Geraldine Groot - Loopbaancoach voor hooggevoeligen
 

Loopbaantraject

Wil je onderzoeken wat voor werk goed bij jou past en jou energie geeft?
En wil je een concreet actieplan voor je loopbaan voor de komende jaren?

Hierin gaan we onderzoeken wat jouw meest vitaliserende loopbaanperspectief is. Bezieling en vitaliteit zijn de kernbegrippen – wat raakt jou in hart en ziel, en wat geeft jou energie?
We gaan ont-dekken wat jouw missie is in het leven en hoe je deze kunnen realiseren. Wat is jouw unieke bijdrage aan de maatschappij? Je verkrijgt inzicht in jouw vaardigheden, kwaliteiten en talenten, en je wordt je bewust van je valkuilen en innerlijke hindernissen. In zes tot acht sessies werken we toe naar een steeds concreter loopbaanplan, en krijg je jouw persoonlijke verlanglijst op werkgebied helder. Daarmee gaan we op onderzoek in de arbeidsmarkt en gaan we alle bevindingen concretiseren wat betreft branche, organisatie en functie. Uiteindelijk heb je een heldere profielschets en een actieplan voor je loopbaan waar je de komende jaren mee verder kan. Elk loopbaantraject wordt op maat gemaakt.

Een voorproefje: denk eens na over deze inventariserende vragen over jouw werk.

Elke vrijdagmiddag is er de mogelijkheid voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Neem contact met mij op voor meer informatie of voor een afspraak.

Gecertificeerd HSP Begeleider