Geraldine Groot - Loopbaancoach voor hooggevoeligen
 

Coaching op maat

Ondersteuning in werk en re-integratie:  Ervaar je problemen in je werk, of heb je hulp nodig bij je re-integratie? Maak dan een afspraak met mij om de mogelijkheden te onderzoeken. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld: passende werkzaamheden, time management, grenzen aangeven, communicatie met collega’s en leidinggevenden.

Planning voor HSP’ers, 1 of 2 sessies. Zit je hoofd altijd vol met alle dingen die je nog wilt of nog moet doen, en raak je daar gestresst van? Wil je overzicht, je to-do lijstjes wegwerken en rust in je hoofd? Dan is dit iets voor jou.

Grenzen: Zeg je te vaak ‘ja’ tegen anderen omdat je bang bent dat je niet aardig wordt gevonden? Heb je het gevoel dat je wordt geleefd, en wil je nu eens leren om je eigen keuzes te maken, en ‘nee’ te zeggen als je iets eigenlijk niet wilt? Deze praktische training helpt je om inzicht te krijgen in je energiebalans, en leert je om keuzes te maken die goed zijn voor jou. Effectieve communicatie is een belangrijk onderdeel, want hoe je dat, op een prettige manier ‘nee’ zeggen? Ga jij de uitdaging aan?

Elke vrijdagmiddag is er de mogelijkheid voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Neem contact met mij op voor meer informatie of voor een afspraak.

Gecertificeerd HSP Begeleider