Geraldine Groot - Loopbaancoach voor hooggevoeligen

Filmpje ter kennismaking

Kort geleden heeft Antoine van Staveren (Eszenzz Centre) mij geinterviewd over mijn werk als coach. Leuk om even te kijken en mij beter te leren kennen!

Lees verder

Open Your World Challenge

andaag, 13 oktober 2018, ben ik gestart met de Open Your World Challenge. Een challenge van 30 dagen, waarin je elke dag een filmpje maakt en op je tijdlijn van Facebook zet. Een filmpje over wat jou die dag bezighoudt, over jezelf, over je uitdagingen, of je hobby’s, of over je werk.
Natuurlijk is het spannend om te doen, maar ik ben ook benieuwd wat het mij brengt om elke dag iets te delen met mijn omgeving, iets te delen over mezelf. Heel direct, door middel van een video. Dus niet lang puzzelen op de juiste woorden, nadenken over een thema, een tekst herschrijven etc. etc.

En dat 30 dagen lang.

Ik ben benieuwd wat het mij brengt. Wil je mij volgen, ga dan naar Facebook.

Durf jij de sprong te wagen?

Durf jij de sprong te wagen?

Het kan best griezelig zijn om in het diepe te springen, bijvoorbeeld als je een loopbaantraject gaat doen. Want je weet helemaal niet wat er uit gaat komen, en misschien moet je wel je hele leven omgooien!!

Nou, dat hoeft niet hoor. Soms zit een grote verandering verstopt in kleine aanpassingen.
En je moet niets. Het gaat er juist om dat je je passie gaat vinden, dat je dat wat van binnen al borrelt, gaat onderzoeken.

En samen springen is dan net iets makkelijker. Als je goed kijkt, zie je ook bij deze parachutesprong twee mensen.
Door samen met mij een traject in te gaan, krijg je richting, bevestiging of wat bijsturing. Leer je hoe je moet vliegen. En weet je zeker dat je veilig landt, op een nieuwe plek!

Neem contact met me op als je nieuwsgierig bent naar jouw tocht en landingsplek: Contact

Gecertificeerd HSP Begeleider